Header Styles

 

Colors Style

               
 

Custom Color

 

Menu Color

Copyright © 2015. TemPlaza. All Rights Reserved.

Service

Onze extra services

Bij een tweedehands auto kopen kunt u altijd wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld met een financiering of de verzekering van uw nieuwe auto. Milano Automotive staat voor u klaar; voor, tijdens en na de aanschaf van de occasion.

01.

Financiering

Uw Droomauto gevonden in ons aanbod, maar mist u op dit moment de financiële middelen om de auto aan te schaffen? Loop uw droomauto niet mis  en informeer bij ons over de financierings mogelijkheden. 

02.

Verzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is erg fijn als u goed verzekerd bent in het geval van schade of een ongeval. Laat u door ons adviseren.

03.

Transport

Voor onze klanten doen wij graag een stapje extra, bijvoorbeeld door uw aangeschafte auto op locatie af te leveren en/of de ingeruilde auto op te halen. Met onze oprijwagen (incl. trailer) zijn wij in staat om twee auto’s tegelijk te vervoeren.

Contact

Bezoekadres: Lageweg 5 U1, 2222 AG , KATWIJK


06 45 32 16 60


 info@milanoautomotive.nl

Openingstijden

Dagelijks bereikbaar van 08.00 – 18.00 uur.

Onze passie

Wij zijn er ongelooflijk trots op dat we onze passie voor auto`s met een uitgelezen gezelschap – onze klanten – mogen delen. Wij stellen alles in het werk om uw rijervaring fantastisch te maken én te houden. Hoe? Ontdek het zelf!

Hulp nodig bij het aanschaffen van je nieuwe of gebruikte auto? Bel ons